dilluns, 7 de novembre del 2011

Primeres excursions a l'Esplai Movi Poblenou

Aquest cap de setmana tres dels cinc grups de l'Esplai Movi Poblenou van anar d'excursió. Cada grup va passat el cap de setmana a un lloc diferent i durant aquest van ampliar el seu centre d'interès amb diferents activitats i jocs.

El grup de Garbí va passar el cap de setmana a un alberg de Coma-Ruga (Tarragona).
La majoria de nens eren nous i per ells era la seva excursió amb l'esplai i això va servir per cohesionar molt el grup i per conèixer més els nens i nenes.
Quan van arribar a la casa va aparèixer la Bruixa Peluixa que va demanar ajuda als nens per trobar els seus poders. En realitat però, la bruixa havia estat desterrada del país dels mags i les bruixes i només volia poder extreure informació als nens del Mag cul de Sac i així aconseguir robar-li els poders. Però afortunadament al marxar li va caure la carta del desterrament i els nens la van trobar. A la tarda el mag va aparèixer molt preocupat i un cop explicada l'anècdota de la Bruixa van realitzar un amulet per protegir-se de la bruixa. No obstant això la bruixa va aconseguir treure els poders al mag i mitjançant un joc de pistes els nens van poder ajudar a recuperar els poders al Mag.
A causa dels problemes meteorològics els monitors van haver de canviar algunes activitats preparades i van haver de passar molta estona fent jocs d'interior, això, però va ajudar a trencar les barreres de la vergonya i començar a trobar nous amics entre els nens.



La resta de grups, Gregal i Tramuntana faran les seves excursions el cap de setmana del 26 i 27 de novembre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada