dimecres, 2 de novembre del 2011

CASTANYADA A L'ESPLAI XINO-XANO

Aquest dissabte 29 d'octubre l'esplai Xino-Xano del barri del Clot va celebrar la Castanyada.
A dos quarts de cinc es van reunir totes les persones que participen a l'esplai. Els grups, tot i no estar complets degut al pont de Tots Sants van celebrar la festa amb moltes ganes.

Els nens i nenes que van acudir es van dividir en dos grups per realitzar tasques diferents. Els més grans van anar a una sala a fer un taller de hip-hop i els grups dels més petits van fer un taller de panellets.

Al grup dels panellets els més grans feien la massa per als panellets; pelaven les patates, les tallaven i les trituraven per obtenir finalment la massa que després els més petits donaven forma. Feien petites rodones amb la massa que més endavant i entre tots decoraven amb ametlles, pinyons i altres fruits secs.

El taller de hip-hop dels més grans va ser realitzat a càrrec d'un professor d'aquesta modalitat de dansa que va passar tota la tarda amb els nens. Primer els va ensenyar alguns passos clau, amb l'ajuda d'un projector els va passar diferents vídeos per fer-ho més entenedor i finalment van realitzar una petita coreografia posant en pràctica els passos apresos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada