dilluns, 10 d’octubre del 2011

L’esplai Movi Poblenou obre de nou les seves portes

El passat dissabte 8 d’octubre l’esplai Movi Poblenou va donar inici al nou curs. A dos quarts de cinc tots i cada un dels grups de l’esplai van acudir als seus llocs de trobada habitual i a partir d’aquí: presentacions, nous amics, rialles, jocs, nous personatges i moltes més coses.  


Com cada any l’inici de l’esplai és un dia molt esperat per tots i cada un de les persones que hi participen. Un dia assenyalat a les agendes que tots volem que arribi. Sempre hi ha nous monitors i nous companys a conèixer. Les ganes de començar i l’alegria ja es notaven quan jo vaig entrar a la sala per acabar de preparar el material pels jocs que volíem fer amb els nens. Tothom anava amunt i avall amb presses per acabar els últims detalls. S’apropava l’hora. Vam començar a anar cap al nostre punt de trobada i de seguida van començar a arribar un munt de nens.




El mag cul de sac


Moltes cares noves observades amb curiositat pels monitors i: “ Vinga Garbí diem adéu als pares i fem fila de dos!”  I a continuació jocs de presentació, jocs tradicionals, i així fins que poc abans de les set de la tarda va aparèixer el Mag cul de sac, el personatge que ens acompanyarà tot aquest trimestre. Se’ns van fer les set de seguida i va arribar el moment d’abandonar la màgia, la fantasia i retrobar-nos amb els pares i mares, feliços de veure els seus fills amb el somriure i les ganes de tornar a Movi.







A un quart de vuit va començar la reunió general d’inici de curs de l’esplai Movi Poblenou amb l’equip directiu, els monitors i els pares i mares. Les directores van ser les encarregades de presentar l’esplai i donar la informació necessària sobre el nou sistema d’assistència, les excursions, les festes entre altres coses. En acabar aquesta reunió es va donar pas a la reunió individual dels grups. Cada grup va anar a una sala amb els pares i mares dels nens i van fer una reunió específica per conèixer els aspectes més importants del grup al que estan els seus fills. Finalment es va obrir un torn de precs i preguntes per resoldre dubtes concrets. 

I així es va donar per acabat el primer dissabte de l’esplai Movi Poblenou del nou curs 2011/2012.










1 comentari: