dimarts, 10 de gener del 2012

Arrenca el segon trimestre!

L'esplai Movi Poblenou començarà aquest dissabte 14 de gener el segon trimestre. Retrobament de nenes amb nens i de nens amb monitors. Potser noves cares, segur nous personatges, però com sempre, molta il·lusió.
Aquests són els cinc fils conductors que seguiran els grups de l'esplai:

- Garbí: la tribu Nimbawe
Els infants s'han de guanyar la confiança dels habitants de Nimbawe per a que els revelin el seu gran secret. Finalment descobriran que la tribu està conquierint les tribus veïnes i el que vol es acabar amb totes elles, per això els nens amb ajuda dels habitants més savis i vells de tot el territori nimbawés faran canviar el pensament de la tribu.

- Llebig: el show the Truman
Els...pisabarro!!

- Mestral: el punt.7
El punt.7 és el programa de televisió del savi Eduard Punset on cada dissabte aniran tractant una de les 8 intel·ligències múltiples Howard Gardner. Tot i això els diu que aquest programa és un estudi que encara no saben quantes hi ha i que els hi ha de fer proves per veure qui en té més.

- Gregal: midnight in Barcelona
Els nens seguiran la comèdia romàntica però amb uns personatges diferents, el protagonista, en Brad Teta. Durant els dissabtes aniran viatjant en el temps i apareixeran a diferents èpoques.

- Tramuntana: companyia Sense Nom
Els actors d'una companyia de teatre han entrat en crisi i no poden fer més representacions. Demanaran ajuda als nens per aconseguir sortir i poder tornar al teatre. Cada dissabte els joves gravaran vídeos per ajudar a la companyia a tornar a triomfar.
Aquest centre d'interès ocuparà el segon i tercer trimestre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada